Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Testimonial - Muze Skincare

Muze groeit in zeer korte tijd tot een vooraanstaand merk in huidverzorging

Het Verhaal Achter Muze

Muze Skincare, een vooraanstaand beautymerk met een sterke focus op duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten, is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar ecologisch verantwoorde natuurlijke cosmetica. De oprichtsters, gedreven door hun wens om een positieve impact op het milieu te hebben, zagen een kans om een merk te creëren dat niet alleen hoogwaardige producten leverde, maar ook streefde naar een kleinere ecologische voetafdruk.

Op dit moment biedt Muze Skincare een assortiment van 16 full-size producten aan, met daarnaast trial & travel sets en try out sets.

Screengrab - Muze

"Wij vinden het zelf heel erg belangrijk om gewoon een groene, natuurlijke en duurzame lijn op de markt te brengen met een zo klein mogelijke milieuvoetafdruk."
Miranda Balk - Muze Skincare

Drijvende Kracht Achter Het Merk

Muze Skincare onderscheidt zich niet alleen door haar toewijding aan duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten, maar ook door het feit dat het bedrijf wordt gerund door drie gepassioneerde vrouwen. Met een diepgaande kennis van cosmetica en een gedeelde visie op milieuvriendelijke schoonheid, hebben de oprichtsters Muze Skincare opgebouwd tot een merk dat producten levert van de hoogste kwaliteit.

Liesbeth Kleermaker: Muze Skincare is een bedrijf gerund door drie vrouwen, drie founders. En daarnaast hebben we nog een heel team om ons heen gebouwd en met mensen hier op kantoor bij ons. Daarnaast hebben we ons logistiek gedeelte uitbesteed. Dus zo werken we samen met diverse partijen, zodat we Muze Skincare zo optimaal mogelijk in de markt kunnen zetten. 

Muze Screengrab

"De keuze voor Fidelity was voor ons eigenlijk wel heel snel helder. We zochten een partner die flexibel was, kon meedenken in oplossingen, mee kon groeien, ook op onze internationale ambitie."
Liesbeth Kleermaker - Muze Skincare

De Toekomst van Muze

Miranda Balk: We willen heel graag Europa in, Azië veroveren en naar de Verenigde Staten. Dus dat wordt een hele spannende tijd. Voor ons is het heel erg belangrijk om een aantal goede partners te hebben. Fidelity is er daar één van. En dat maakt het voor ons heel erg fijn omdat wij ons kunnen focussen op ons merk. We kunnen doen waar we goed in zijn.

Je kan een heel mooi product hebben, je kan een fantastisch duurzaam product hebben, maar als je het niet op tijd bij je klanten hebt, dan houdt het natuurlijk op en dan heb je eigenlijk helemaal niks.

Muze Product

"Ons advies voor alle e-commerce bedrijven is: als je partners kiest, op gebied van het logistieke gedeelte, kijk goed, want dit is gewoon een heel belangrijk onderdeel van jouw bedrijf.
Liesbeth Kleermaker - Muze Skincare

Fidelity: Flexibele Partner

Liesbeth Kleermaker: De keuze om het logistieke gedeelte van Muze Skincare uit te besteden, was eigenlijk heel erg simpel. Wij zijn geen experts in logistiek. Willen we niet, zijn we niet, doen we niet.

Dus we zochten eigenlijk niet alleen een fulfilment center, maar ook eigenlijk een partner. De keuze voor Fidelity was voor ons eigenlijk wel heel snel helder. We zochten een partner die flexibel was, kon meedenken in oplossingen, mee kon groeien, ook op onze internationale ambitie. En daarin was de keuze vrij snel helder dat Fidelity hier voor onze partner is.

Ook op zoek naar een fulfilment partner die een stapje verder gaat?

Net zoals Muze Skincare koos voor een samenwerking met Fidelity Fulfilment vanwege onze gedeelde waarden en doelen, staan we klaar om ook jouw bedrijf te ondersteunen.

Wij begrijpen dat het runnen van een bedrijf gepaard gaat met verschillende uitdagingen, met name op het gebied van distributie en logistiek. Daarom bieden we niet alleen logistieke oplossingen, maar ook een partnerschap dat gericht is op groei en succes.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster