Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

3PL Oplossingen

Eenvoudig Supply Chain Management. Of je nu een B2B- of B2C-onderneming bent, vertrouw op Fidelity voor een vlekkeloze afhandeling van al jouw logistieke behoeften.

0
Wereldwijde Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Pakketten Per Dag

Ontketen het volledige potentieel van jouw bedrijf met de 3PL-oplossingen van Fidelity

Met meer dan 25 jaar ervaring in 3PL en supply chain services, ben je bij Fidelity Fulfilment in goede handen. Of je nu B2C- of B2B-klanten bedient, wij bieden naadloze fulfilment services ondersteund door een team van experts. Onze geavanceerde technologie integreert feilloos met jouw ERP, WMS of e-commerceplatform, waardoor de logistieke operatie geoptimaliseerd wordt voor maximale efficiëntie met een nauwkeurigheidspercentage van 99%.

Onze Services
· B2B- en B2C-fulfilment
· Automotive werkzaamheden
· Retourbeheer
· Kwaliteitscontrole
· Herwerking
· Software-integraties
Our Locations
· 28.000m² wereldwijde magazijnruimte
· 25.0000 pakketten per dag
· UK, EU en US locaties
· Toegewijde klantenservice
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Internationaal 3PL Netwerk

Laat ons de uitdagingen van internationale verzending, douane en regelgeving uit handen nemen met behulp van onze internationale fulfilment locaties.

Meer Lezen

JIT Opslag & Fulfilment

Optimaliseer voorraad, minimaliseer opslagkosten en speel snel in op marktvraag met onze veilige opslagopties.

 

Meer Lezen

Software & Support

Kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Ervaar een breed scala aan zorgvuldig ontworpen en unieke elementen, met volledige controle.

 

Meer Lezen

Kwaliteitscontrole- en Herwerking

Ons deskundige team kan jouw producten intern beoordelen, herstellen en herwerken, met minimale verstoring van uw supply chain.

Meer Lezen

Kies voor een samenwerking met Fidelity Fulfilment

Met internationale fulfilmentcentra, innovatieve softwareoplossingen en tientallen jaren ervaring in 3PL en logistiek is het duidelijk waarom Fidelity de voorkeurs 3PL-provider is voor enkele van 's werelds toonaangevende merken.

Maar het draait niet alleen om onze technologie en wereldwijde bereik. Wij zijn gepassioneerd over het ondersteunen van merken en fabrikanten om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien. Wij meten ons succes niet alleen aan cijfers en statistieken, maar vooral aan de groei en prestaties van onze klanten. Ons team staat klaar om samen met jou op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen, of het nu gaat om het ontwerpen van een aangepaste fulfilmentstrategie, het optimaliseren van voorraadbeheer, of het stroomlijnen van verzendprocessen.

Ontdek hoe onze oplossingen nieuw leven kunnen inblazen in jouw supply chain.

Waarom kiezen voor Fidelity?

Gemoedsrust

Jouw producten en klanten zijn in veilige handen met meer dan 99% nauwkeurigheid en een toegewijd customer service team

24u Online Inzicht

Ons cloudgebaseerde WMS systeem helpt je om op elk moment van de dag of nacht grip te houden op je voorraad.

Milieuvriendelijk

Fidelity erkent dat de uitvoering van onze activiteiten onvermijdelijk invloed heeft op het milieu. We streven ernaar deze impact tot een minimum te beperken.

Verwerking Retouren

Onze retourverwerkingsservice voor e-commerce vereenvoudigen het retourproces voor zowel jou als je klanten.

Vraag nu jouw op maat gemaakte offerte aan.

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Ons team staat klaar om je te begeleiden. Ontdek hoe onze ervaring en expertise kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Zet die eerste stap naar verbeterde fulfilment.

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster