Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Fulfilment Tarieven

Jouw Oplossing op Maat

Elk merk is uniek, dat weten we bij Fidelity Fulfilment maar al te goed. Daarom geloven we sterk in het leveren van maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf. Onze tarieven zijn geen one-size-fits-all; in plaats daarvan passen we ze aan op basis van jouw specifieke vereisten en de complexiteit van jouw fulfilment proces.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming met complexe logistieke behoeften, we streven ernaar om een partnerschap met je aan te gaan dat gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. Met onze flexibele tarieven en op maat gemaakte fulfilment processen, bieden we niet alleen een service, maar ook samenwerking die gericht is op het bevorderen van jouw groei en succes op de lange termijn.

Benieuwd naar wat fulfilment zou kosten voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Efficiënt maatwerk: Tarieven aangepast aan jouw behoeften.

Flexibele aanpassingen: Betaal alleen voor wat je nodig hebt.

Transparante communicatie: Geen verrassingen op je factuur.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Opbouw Tarieven

Bij het bepalen van onze tarieven houden we rekening met elk aspect van het fulfilment proces. Dit omvat verschillende belangrijke stappen, zoals inslag, opslag, orderverwerking, verzending, retourmanagement en ICT-ondersteuning. We begrijpen dat elk van deze componenten unieke uitdagingen met zich meebrengt en een specifieke inzet vereist.

Bij fulfilment zijn kosten voornamelijk ordergerelateerd. Dus alleen bij orders ontstaan kosten, zoals voor orderverwerking, verzending en retouren. Hoewel er ook vaste kosten zijn, zoals voor inslag en opslag, waar je invloed op hebt. Een klein deel van de kosten is vast, inclusief toegang tot systemen en klantenservice.

   Compleet inzicht

   Flexibele tarieven

  Betrouwbare ondersteuning

Multi-Locatie Fulfilment

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw bedrijf kan ondersteunen bij het realiseren van wereldwijde groei zonder zorgen? Bij Fidelity Fulfilment bieden we je een unieke oplossing: toegang tot onze uitgebreide netwerk van magazijnlocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Wat ons onderscheidt, is niet alleen de geografische verspreiding, maar ook het lokale personeel dat bekend is met de specifieke eisen en expertise van elk gebied.

Fidelity Fulfilment NL
Aan de rand van 's-Hertogenbosch

Nederland is strategisch gelegen voor grensoverschrijdende handel en dient als toegangspoort tot de EU.

Fidelity Fulfilment UK
Gelegen in Northampton

Ons fulfilment center in Northampton garandeert snelle en betrouwbare leveringen aan jouw Britse klanten.

Fidelity Fulfilment US
In Salt Lake City, Utah

De locatie in Salt Lake City, Utah, biedt een strategische locatie voor wereldwijde e-commerce. 

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!