Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Internationale Fulfilment

Bereik nieuwe markten met Fidelity's wereldwijde e-commerce fulfilment oplossingen

   Lokale opslag - Snellere levering                   Lokaal team -  Lokale expertise en kennis                   Één partner - Wereldwijde fulfilment

Laat je bedrijf groeien

Verkoop overal, met Fidelity Fulfilment.

Fidelity Fulfilment biedt internationale fulfilment op maat voor jouw e-commerce-merk. Wij integreren naadloos met toonaangevende e-commerce-platforms en marktplaatsen, en bieden volledig op maat gemaakte fulfilmentoplossingen met real-time online tracking en een order nauwkeurigheid van meer dan 99%.

Met onze ruime ervaring in het afhandelen van een breed scala aan producten - waaronder kleding, kinderartikelen, cosmetica, supplementen, marketingmaterialen en abonnementsboxen - bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor e-commerce verkopers wereldwijd. Dankzij onze geavanceerde fulfilment centers in het VK, Europa en de VS zijn wij de ideale partner om je te helpen nieuwe markten te betreden en je producten wereldwijd te leveren.

Internationaal bereik
Met moderne fulfilmentcentra in het VK, de VS en de EU.
Volledige integratie
Onze software integreert naadloos met jouw bestaande verkoopplatform of webshop.
Op maat gemaakte oplossingen
Flexibele fulfilment, waardoor je wereldwijd kunt groeien met je bedrijf.
Efficiënte verzending
Mogelijk gemaakt door ons netwerk van wereldwijde verzendpartners.

Onze internationale fulfilment locaties maken wereldwijd verkopen eenvoudig voor uw e-commercebedrijf. Met strategische locaties in het VK, de VS en de EU vereenvoudigen we grensoverschrijdende activiteiten, zodat producten soepel bij klanten aankomen.

Naast onze strategische locaties bieden we uitgebreide diensten die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw e-commercebedrijf te voldoen. Van orderverwerking en voorraadbeheer tot onze wereldwijde verzendpartners en douane-kennis, we maken het eenvoudig om je bedrijf wereldwijd te laten groeien.

NEDERLAND

Ontdek de voordelen van wereldwijde e-commerce met ons EU fulfilment center. Van opslag tot verzamelen, verpakken en verzenden van online bestellingen, tot efficiënte afhandeling van retouren, ons team in Nederland staat klaar om jouw zorgen uit handen te nemen.

Ons EU Fulfilment Center
Gevestigd in Nederland, staat ons team klaar om de orderverwerking van jouw bedrijf te verzorgen. Van nauwkeurige productopslag tot het verzamelen, verpakken en verzenden. Wij bieden flexibele fulfilment oplossingen die aansluiten bij jouw merk. Ons toegewijde team biedt ook aanvullende diensten, zoals het printen van shirts en op maat gemaakte verpakkingen. Ons team heeft alles in huis om de unieke identiteit van jouw merk te ondersteunen.

Ideale cross-border locatie
Vanwege de strategische ligging voor EU-transport in het post-Brexit tijdperk, is Nederland een ideale grensoverschrijdende locatie voor verkopers uit het Verenigd Koninkrijk. Met de grootste handelshaven van Europa fungeert Nederland ook als toegangspoort tot de EU-markt voor bedrijven uit de Verenigde Staten, Canada of Australië.

Maatwerk fulfilment diensten voor uw bedrijf
Van warehousing tot retourbeheer, bij Fidelity Fulfilment NL leveren we volledig op maat gemaakte diensten die aansluiten bij jouw wensen. Of het nu gaat om kleine, waardevolle items of gepalletiseerde goederen, ons team van experts is toegewijd aan het bieden van de beste oplossingen voor de unieke vereisten van jouw bedrijf.

Integraties met Europese e-commerce platforms
Onze software integreert moeiteloos met platforms zoals Bol.com, Shopify, WooCommerce, Amazon en meer, waardoor je online aanwezigheid wordt geoptimaliseerd voor de diverse voorkeuren van Europese consumenten.

0
m² Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Personeel
0
Pick Locaties
DAVENTRY

Ben je een e-commerce verkoper die buiten het Verenigd Koninkrijk gevestigd is en wil je je bedrijf graag verder uitbreiden? Als de op twee na grootste e-commerce markt ter wereld biedt het VK een ideale kans voor verkopers die snel willen groeien. Fidelity Fulfilment biedt eenvoudige, schaalbare e-commerce fulfilment en helpt je daarbij de complexiteiten van internationale groei te overwinnen.

Ons UK Fulfilment Center
Ons strategisch gelegen fulfilmentcentrum in Northampton zorgt voor efficiënte orderverwerking, waardoor je snelle en betrouwbare leveringen aan je Britse klanten kunt bieden.

Lokale expertise, wereldwijd bereik
Het navigeren door de Britse markt vereist ervaring met lokale voorkeuren en regelgeving. Fidelity Fulfilment biedt je het voordeel van lokale expertise, gecombineerd met een wereldwijd bereik. We behandelen een divers scala aan producten, van mode en elektronica tot schoonheid en meer - we zijn de ideale partner om je te helpen jouw bedrijf te vestigen op de Britse markt.

Flexibele opslagoplossingen
Of je nu voorzichtig de markt betreedt met beperkte voorraad of volledig klaar bent om een uitgebreide inventaris aan te houden, onze flexibele opslagoplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je hebt de mogelijkheid om voorraad te beheren op één of meerdere internationale fulfilmentlocaties, waarbij kosten en levertijden worden geoptimaliseerd.

Integraties met UK e-commerce platforms
Laat jouw operaties naadloos integreren met populaire Britse e-commerce platforms en marktplaatsen. Onze software integreert moeiteloos met platforms zoals Shopify, WooCommerce, Amazon, eBay en meer, waardoor je jouw online aanwezigheid kunt vergroten en een breder publiek kunt bereiken.

0
m² Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Personeel
0
Pick Locaties
SALT LAKE CITY

Verken de mogelijkheden van wereldwijde e-commerce met ons Amerikaanse fulfilmentcenter. Gelegen in Salt Lake City, Utah, biedt deze centrale locatie gemakkelijke verzending naar belangrijke steden zoals Los Angeles, Las Vegas, Albuquerque en Phoenix. Met toegang tot belangrijke internationale verzendroutes is ons Amerikaanse fulfilment locatie ideaal gepositioneerd voor zowel binnenlandse als internationale klanten.

Onze US locatie
Als een gecertificeerd magazijn voor Costco, samen met certificeringen van het Ministerie van Landbouw en NSF, zorgt Fidelity Fulfilment ervoor dat jouw producten in de veiligste handen zijn.

 

Ondersteuning bij internationale fulfilment
Ons team in de VS heeft jarenlange ervaring in e-commerce, variërend van bekende namen tot opkomende merken. Fidelity Fulfilment is toegewijd om je te helpen groeien, en biedt een compleet pakket aan diensten, waaronder exportadvies, kitting, verpakking en persoonlijke klantenservice.

Schaalbare opslag
Ongeacht je behoeften, Fidelity biedt flexibele opslagoplossingen met volledige transparantie. Optimaliseer kosten en levertijden door te kiezen voor opslag van je goederen in ons fulfilment center in Salt Lake City, of in meerdere internationale locaties.

Integraties met US e-commerce Platforms
Naadloze integratie van jouw operaties met populaire Amerikaanse e-commerce platforms en marktplaatsen. Onze software verbindt moeiteloos met platforms zoals Shopify, WooCommerce, Amazon, eBay en meer, waardoor je jouw online aanwezigheid kunt vergroten en een breder publiek in de Amerikaanse markt kunt bereiken.

0
m² Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Personeel
0
Pick Locaties

Ons Gecentraliseerde Fulfilment Netwerk

Strategische fulfilment op meerdere locaties

Het verenigde netwerk van Fidelity Fulfilment zorgt ervoor dat jouw voorraad wereldwijd strategisch geplaatst is, zodat het altijd op het juiste moment en op de juiste plaats is. Lokale voorraadplaatsing resulteert in snellere orderverwerking, kortere doorlooptijden en kosteneffectieve verzendopties, waardoor jouw bedrijf een concurrentievoordeel heeft op wereldwijde schaal.

Wereldwijde software-oplossingen

Geniet van real-time inzichten in jouw producten, waardoor naadloze operaties en consistentie worden gegarandeerd in de VS, het VK en de EU. In tegenstelling tot het gebruik van meerdere providers met verschillende systemen, biedt Fidelity een gestandaardiseerde internationale fulfilment ervaring, waardoor jouw processen worden gestroomlijnd voor verbeterde efficiëntie en controle.

Wereldwijde schaalbaarheid

Help jouw e-commerce bedrijf wereldwijd te groeien met het fulfilment netwerk van Fidelity. Wat jouw groeiplannen ook zijn, wij helpen je om operaties uit te breiden en nieuwe markten te bedienen in de VS, het VK en de EU, en passen ons aan aan de steeds veranderende eisen van internationale handel.

Efficiënte integratie van meerdere kanalen

Integreer moeiteloos met verschillende verkoopkanalen wereldwijd. Onze fulfilment locaties verbinden moeiteloos met belangrijke e-commerce platforms over de hele wereld, waardoor je jouw online aanwezigheid kunt diversifiëren en het bereik kunt maximaliseren in verschillende regio's.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!