Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

B2B Fulfilment

Fulfilment voor detailhandel en groothandel, op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Omnichannel fulfilment specialist                    Uitgebreide value added services                   B2B expertise                    Integraties met retailers

Vereenvoudig Jouw B2B Fulfilment

Bij Fidelity zijn we gespecialiseerd in het vereenvoudigen van B2B- en omnichannel-fulfilment, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. We nemen het volledige orderverwerkingsproces uit handen, van inslag tot retourverwerking. Ons toegewijde team van B2B-fulfilmentspecialisten staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen, van onboarding tot klantensupport. En dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van retailvoorraadbeheer en orderbeheer, kunnen we zelfs de meest complexe zendingen voor je afhandelen - zodat jouw producten op tijd en zonder boetes aankomen. Dankzij onze beveiligde, moderne magazijnen en geavanceerde software zijn we de ideale partner voor al jouw fulfilmentbehoeften, in de EU, het VK en de VS.

Ben jij op zoek naar een oplossing volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf? Bij Fidelity bieden we passende opslag- en fulfilment mogelijkheden, volledig aangepast aan jouw merk. Ongeacht of je B2B, groothandel of omnichannel verkoopt, wij hebben de oplossing die bij jouw bedrijf past. 

0
Wereldwijde Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Pakketten Per Dag

Experts in Retail Compliance

Zorg ervoor dat jouw B2B-leveringen voldoen aan de strenge eisen van retailers met de compliance-expertise van Fidelity. Ons team voor B2B-orderbeheer is gespecialiseerd in het navigeren door de richtlijnen van retailers, waardoor jouw producten veilig en op tijd arriveren, keer op keer.

Laat de complexiteit maar aan ons over. De B2B-fulfilmentexperts van Fidelity hebben ruime ervaring in het verwerken van bestellingen voor grote retailers en kunnen je helpen om zelfs aan de meest gedetailleerde leveranciersvereisten te voldoen.

Als je op zoek bent naar een fulfilment partner die net een stapje extra zet — Fidelity Fulfilment

 Specifieke Palletconfiguraties

 Krimpfolie en labeling

 Retailer Barcodes

  Tijdgebonden leveringen

 Inkooporderbeheer

Internationale Magazijnen

Breid je bedrijf uit met onze internationale fulfilment locaties

Of je nu B2B of B2C bent, de internationale magazijnlocaties en wereldwijde distributiediensten van Fidelity verbinden je efficiënt met je klanten. Als wereldwijde oplossingsaanbieder voor supply chain ondersteunen we fabrikanten en merkeigenaren over de hele wereld.

Integraties

Verbind met grote retailers, waaronder Amazon en Bol

Onze geavanceerde software koppelt aan retailers en winkels, waardoor je altijd verbonden blijft

Customer Support

Eenvoudige onboarding en ondersteuning

Met ondersteuning ter plaatse van onze B2B-fulfilmentexperts ben je in goede handen bij Fidelity

Wereldwijde Locaties, Lokale Aanpak

De internationale magazijnlocaties en wereldwijde distributiediensten van Fidelity houden je wereldwijd verbonden. Als aanbieder van supply chain-oplossingen ondersteunen we omnichannel verkopers en merkeigenaren over de hele wereld.

B2B Fulfilment Services

Veilige Opslag

Passende opslagopties in onze ultramoderne internationale magazijnen
B2B Fulfilment
Deskundige B2B-fulfilmentteams, met doorlopende klantenondersteuning en eenvoudige onboarding
EDI Compliance
Vereenvoudig naleving van leveranciers en orderbeheer met onze eigen EDI-software
Tijdlijnbeheer
Live tracking voor het boeken en plannen van tijdsgebonden leveringen
Verpakking en Barcodering
Expertise in verpakkingsvereisten voor grote retailers - van krimpfolie tot barcodes
Integraties met Grote Retailers
Verbinding maken met grote retailers en winkelketens, evenals multi-channelopties
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

B2B Retail Integraties

Fidelity heeft sterke connecties en integraties opgebouwd met grote retailers zoals Bol, Next, John Lewis, Sainsbury's en Boots. We zijn ook verbonden met online platforms, denk aan onze Amazon-fulfilmentoplossingen, waaronder FBA en FBM. En voor wie omnichannel verkoopt, zorgen onze e-commerce-integraties ervoor dat jouw klanten hun producten altijd op tijd ontvangen.

Onze integraties garanderen vlotte communicatie en naleving van bestellingen gedurende het hele fulfilmentproces, van orderplaatsing tot levering. Dankzij ons uitgebreide netwerk van retailers en fysieke winkels, kun je jouw klanten bereiken, waar ze zich ook bevinden.

bol.com
Amazon
Wehkamp Logo
fenwick_Logo
John_Lewis_Logo
Harrods_Logo
TK_Maxx_Logo
Costco
Marks_Spencer_Logo
Next_Logo
Ocado_Logo
Sainsburys_Logo
WHSmith_Logo
Waitrose_Logo
waterstones-logo

EDI Software

Onze moderne software maakt het B2B-fulfilmentproces een stuk eenvoudiger. Fouten worden vermeden door handmatige ordertracking te vervangen - al jouw verkoopkanalen en fulfilment worden op één plek geïntegreerd.

Met onze ervaring in retailer systemen kunnen we boekingen en tijdige leveringen gemakkelijk beheren, waardoor je kostbare boetes kunt vermijden

Bovendien zorgen onze Proof of Delivery (POD) updates ervoor dat je producten veilig en op tijd op hun bestemming aankomen, zodat je met een gerust hart elke zending kunt volgen.

Voorkom problemen door lage leverancierscores vanwege late of gemiste zendingen. Laat Fidelity je B2B-fulfilment nauwkeurig beheren.

B2B Services op Maat

Omnichannel Fulfilment

Het managen van multichannel order fulfilment is een grote taak voor bedrijven om alleen aan te pakken. Nu verkopers steeds vaker hun retail-, groothandels- en online platforms combineren, heb je een partner nodig die klaar is om de extra werklast op zich te nemen. Ook heb je een oplossing nodig die nauwkeurig voorraadniveaus bijhoudt, bestellingen opnieuw plaatst en inventarisvoorspellingen doet.

Dat is waar Fidelity van pas komt. Met onze ervaring in het beheren van B2B fulfilment, evenals e-commerce- en B2C-bestellingen, zijn we de ideale partner om je te helpen bij het laten groeien van je omnichannel-verkopen. En met onze EDI- en WMS-software kun je al je platforms vanuit één plek beheren.

 

Industrie-specifieke oplossingen

We begrijpen dat jouw bedrijf uniek is. Daarom is onze fulfilment dat ook. We werken samen met merken uit een breed scala aan industrieën - van cosmetica tot voedingssupplementen, tot schoeisel en kleding. In tegenstelling tot onze concurrenten, bieden wij geen one-size-fits-all oplossingen. We werken met jou samen om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die zelfs aan de meest complexe behoeften van jouw industrie of bedrijf voldoet - of je nu specifieke opslagvereisten hebt, unieke leveringsbehoeften, of value added services zoals herwerken of multipack-fulfilment.

Als je op zoek bent naar een B2B-fulfilmentpartner die jouw merk begrijpt, neem dan contact op met ons team. We zullen met jou samenwerken om de perfecte oplossing te vinden.

 

Wat is B2B Fulfilment?

B2B fulfilment, oftewel Business-to-Business fulfilment, omvat het proces van het ontvangen, opslaan, verwerken en verzenden van goederen van een leverancier naar een zakelijke klant.

Wat kost het uitbesteden van B2B fulfilment?

Bij Fidelity geloven we niet in one-size-fits-all oplossingen, en daarom zijn onze prijzen dat ook niet. Elk merk heeft verschillende wensen en behoeften. Bij Fidelity bouwen we daarom samen met jou aan een volledig op maat gemaakte oplossing op basis van jouw behoeften. Ben je benieuwd naar hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien en wat de kosten daarvan zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Welke diensten biedt jullie B2B fulfilmentservice aan?

Naast het reguliere fulfilmentproces van opslag tot aan retourverwerking, bieden we bij Fidelity uitgebreide diensten aan die specifiek zijn afgestemd op B2B-verkopers. Denk hierbij aan palletzendingen, multipackzendingen en omnichannel integraties met retailers zoals Amazon en Bol.com. Onze uitgebreide ervaring stelt ons ook in staat om gemakkelijk te voldoen aan specifieke verpakkings- en leverinstructies.

Welke integraties ondersteunen jullie?

We integreren met meer dan 150 platforms waaronder koeriers, retailers en meer. Meer over onze B2B en omnichannel integraties. Heb je meer dan één verkoopkanaal? Geen probleem, met Fidelity kun je verbinding maken met een breed scala aan platforms, zo heb jij alles onder één dak.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!