Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Meer dan EDI Software.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar operationele ervaring in de automotive supply chain is de Unify EDI-suite van softwareproducten vanaf de basis ontworpen om de capaciteit te vergroten, het proces te controleren en uiteindelijk het zakelijke risico te verminderen.

WAAROM UNIFY

Beheer processen, verminder risico's.

Unify neemt de zorgen en complexiteit weg uit jouw inkoopmateriaalbeheer en supply chain. Door essentiële productiedata te vergelijken met voorspelde, historische en actuele ordergegevens, biedt Unify een eenvoudig, duidelijk en beknopt overzicht van jouw aankomende productiebehoeften. Hierbij geeft het ook de benodigde acties aan om niet alleen aan de vraag te voldoen, maar om jouw productieproces echt te optimaliseren.

Onze volledig geïntegreerde EDI-software bespaart jou tijd en geld.

Intelligente interface

Unify EDI is ontworpen met gebruiksgemak als prioriteit

Achter de schermen verrichten de algoritmen van Unify het zware werk op basis van jarenlange operationele ervaring. Dit omvat het intelligent invullen van velden op basis van kennis van de supply chain met slim ontworpen workflows om fouten te verminderen, evenals het verstrekken van relevante waarschuwingen en meldingen vóór de verzending van ASN.

unify mock up
Dashboard
Het Unify-dashboard plaatst alle essentiële informatie direct binnen handbereik.

Met een reeks waarschuwingen en overzichtsinformatie over CUM-onbalansen, de recentste berichtenintegriteit en (afhankelijk van het abonnement) SUperG/SIM & SPEEDY-status, plus CHEP-accountwaarschuwingen.
Orderverwerking
Duidelijke en op proces gerichte orderworkflows geïntegreerd.

Pas de manier aan waarop je bestellingen afhandelt, of het systeem bevestigde orders naar jouw interne systeem stuurt of dat je orders binnen Unify wilt verwerken. Het ordersmodule biedt ondersteuning voor documentatie en bevestiging vóór ASN.
Labels & Verzenddocs
Unify beschikt over een geavanceerd proces voor het genereren van labels en documenten dat is ontworpen om fouten te verminderen.

Maak gecertificeerde labels op basis van directe EDI-gegevens en vooraf geconfigureerde verpakkingsspecificaties per onderdeel en locatie. Laat Unify ervoor zorgen dat het juiste document op het juiste moment wordt geproduceerd.
Producten
Alles begint met correct geconfigureerde productcreatie.

Unify stelt je in staat om alles op partniveau vooraf te bepalen voor een naadloze gegevensstroom, upload EU1121, vooraf ingestelde verpakking per fabriek, prijsstelling en CUM-waarden, waardoor handmatige gegevenscreatie voor ASN's wordt beperkt.
Rapporten
Alle gegevens die binnen Unify zijn opgeslagen, kunnen worden opgehaald in rapportformaat.

Onze intelligente forecast-rapporten maken het mogelijk om voorraad + in-transit/WIP-gegevens te uploaden en te overlayen met EDI-vraag, waardoor een nauwkeurig overzicht van de supply chain ontstaat dat problemen aan het licht brengt voordat ze grote problemen worden.
Logs en Gebruikersbeheer
Het aantal gebruikersaccounts is onbeperkt bij Unify.

"Maak meerdere gebruikersaccounts met gedetailleerde controle over gebruikersrechten en type. Unify stelt je in staat om elke handeling die in Unify door een gebruiker is uitgevoerd te zien via onze lograpportagetools.
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Volledige Integratie

Unify verbindt en integreert gegevens van OEM's, fabrikanten en hun supply chain om ervoor te zorgen dat er volledige end-to-end transparantie is voor degenen die jouw volgende stappen plannen.

  • DELFOR, DELJIT
  • ASN
  • EDIFACT
  • VDA

Training & Advies

Gebaseerd op onze uitgebreide ervaring in oplossingen voor automotive logistiek, kunnen we een scala aan training- en adviesdiensten aanbieden, gericht op nieuwe leveranciers in de automotive-industrie.

  • Workshops voor grotere groepen
  • Training in Ford/JLR-systemen
  • Training en advies ter plaatse
  • Training in SUPERG-geschillen

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster