Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Maatwerk Fulfilment

Unieke maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf

Flexibele Logistieke Oplossingen

Bij Fidelity Fulfilment ligt de prioriteit volledig bij de klant en het unieke karakter van het merk. We streven naar exceptionele maatwerkoplossingen die de merkidentiteit weerspiegelen in elk aspect van het fulfilmentproces.

Onze flexibele oplossingen voor e-commerce fulfilment en 3PL worden volledig op maat gemaakt, nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf en merk. Van het (her)bundelen tot het (her)pakken en bedrukken van producten, tot zelfs het vakkundig samenstellen van unieke cadeaus en cadeaupakketten, elke stap in het logistieke proces wordt doordrenkt met de individualiteit van jouw merk.

Onze Maatwerk Oplossingen

(Her)pakken

Of het nu gaat om geretourneerde producten of het vernieuwen van verpakkingen. 

(Her)bundelen

Het bundelen van producten voor speciale aanbiedingen, het herorganiseren van assortimenten of het creëren van aantrekkelijke bundels.

Samenstellen

Voor het moeiteloos creëren van unieke cadeaupakketten en assortimenten.

Bedrukken

Geef een unieke uitstraling aan kledingstukken of andere producten. Of het nu gaat om het personaliseren van teamkleding of het toevoegen van logo's.

Personaliseren

Of het nu gaat om het toevoegen van stickers, vloeipapier, cadeautjes, een kaartje of flyers, wij bieden oplossingen die jouw bestellingen een unieke uitstraling geven.

Verpakken

Of het nu gaat om het zorgvuldig verpakken in transparante folie voor een moderne uitstraling of in kleurrijk cadeaupapier voor een feestelijke gelegenheid. 

  • “Fidelity vertelde een goed verhaal, had een strak georganiseerd magazijn en bood een goede prijs. Het belangrijkste was echter dat Fidelity Fulfilment NL ook bereid was om shirts te bedrukken.”
    Frank Egberts
    Voetbalshirtkoning.nl
  • “Voor ons als merk is het erg belangrijk om een ​​logistieke partner te hebben die ons kan adviseren en waar we onze volledige logistiek aan kunnen uitbesteden, zodat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn, en dat is het ontwikkelen van ons merk.”
    Miranda Balk
    Muze Cosmetics
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi
Onze Services

Op Maat Gemaakte Oplossingen voor Detailhandel, Groothandel en Consumenten

Steeds vaker verkopen webshops hun producten ook aan retailers en willen groothandels en B2B
bedrijven hun producten en diensten aanbieden aan consumenten. Die 2 werelden brengen wij in
onze fulfilment services voor u bij elkaar.

Uit één voorraad organiseren wij zowel een consumentenorders als grote retailorders. Bovendien zijn we in staat om aan specifieke verzendvereisten te voldoen, waaronder complexe verzendmethoden zoals multicolli- en palletzendingen, speciale leveringsinstructies en bijzondere verpakkingseisen.

Voor webshops integreren we tevens met prominente platforms wereldwijd – of je nu verkoopt via Amazon, Bol.com of Groupon.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster