Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Jij produceert. Fidelity levert.

Controle en inspectie van productiekwaliteit.

In elk productieproces waarbij kwaliteit van belang is, is kwaliteitscontrole onmisbaar. Een onjuiste uitvoering van kwaliteitscontrole en inspectie kan de veiligheid van uw klanten in gevaar brengen. Daarom maken onze experts bij Fidelity Fulfilment gebruik van geavanceerde technologie om grondige en strenge inspecties uit te voeren op productieonderdelen die van over de hele wereld bij ons binnenkomen.

Naast het identificeren van eventuele problemen met de onderdelen, bieden we reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat alles wat aan ons wordt gegeven voor testen correct past en optimaal presteert.

Wanneer de Original Equipment Manufacturer kleine wijzigingen aanbrengt, worden productieonderdelen vaak beïnvloed. Om de kwaliteitscontrole te waarborgen, ondergaat elk onderdeel inspectie en, indien nodig, wordt het opnieuw bewerkt in dit proces.

ONZE SERVICES

Fidelity. Jouw vertrouwde partner in automotive logistiek.

Bij Fidelity hebben we diepgaande kennis van de automotive-industrie. We begrijpen dat jouw focus ligt op waar je het beste in bent: het produceren van onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Daarom vervullen wij onze rol door te doen waar wij het best in zijn.

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de automotive-industrie
  • Ford MMOG 'A' gewaardeerde 3PL
  • Kwaliteitsondersteuning - 8D, Rework & Inspectie
  • Douanegebonden - In-house expertise
  • Volledige EDI-integratie - DELJIT, DELFOR, ASN
  • OEM-goedgekeurd - Decanteren, opnieuw verpakken & labelen
  • Real-time voorraad-, batch- en serietraceerbaarheid
  • Bewezen succes in het handhaven van leveranciersbeoordelingen.

Als beheerders van het supply chain-proces bieden wij uitgebreide magazijnoplossingen voor de automotive industrie. Dit omvat diensten zoals herverpakking en Just in Time fulfilment.

Als partner zorgen wij voor de logistiek en fulfilmentoplossingen voor de automotive sector, waarbij we het hele proces beheren vanaf het moment dat de onderdelen uw productielijn verlaten.

Hoe wij wereldwijd fabrikanten ondersteunen.

Beschadigde, niet passende of verkeerde onderdelen zijn een nachtmerrie voor een goed georganiseerde productielijn. Onze services voor kwaliteitscontrole en inspectie verminderen dit risico aanzienlijk, waardoor jij keer op keer hoogwaardige resultaten kunt behalen.

Wij zijn trots op ons vakmanschap, en we begrijpen dat jouw bedrijf dat ook is.

We begrijpen dat niet alles altijd volgens plan verloopt, maar dat betekent niet dat jouw productielijnen daar onder moeten lijden. Fidelity biedt een on-site inspectieservice die volgens jouw specifieke richtlijnen werkt, zodat elk onderdeel dat door onze locatie gaat, voldoet aan de beoogde doelen.

Waarom kiezen voor Fidelity?

Continuïteit Waarborgen

Voorkom vertragingen en onderbrekingen in de stroom van de productielijn, wat zowel verspilling als kosten vermindert.

Toegewijd Team

Ons ervaren en deskundige team bij Fidelity staat paraat voor al jouw behoeften op het gebied van herwerken en inspecteren.

Transparantie

Met ons op de cloud gebaseerde systeem en voortdurende 8D-rapportage ben je altijd goed geïnformeerd.

Herbewerken vs Repareren.

Reparatie is nodig wanneer een product beschadigd raakt of onbruikbaar wordt en extra werk vereist om het terug te brengen naar de gewenste standaard. Dit kan variëren van een geretourneerd artikel met ontbrekende onderdelen tot items die beschadigd zijn tijdens het transport, of zelfs verkeerd geproduceerde producten.

Herbewerken omvat elke extra activiteit die nodig is om een product geschikt te maken voor de eindgebruiker. Dit kan het opnieuw verpakken, opnieuw labelen of aanpassingen aan het product zelf omvatten.

Wij hebben ervaring in het bieden van een adviserende en praktische service die helpt bij het vroegtijdig identificeren van defecten en problemen, zodat deze gecorrigeerd kunnen worden voordat ze naar de productielijn gaan.

Om het productieproces zo efficiënt, veilig en betrouwbaar mogelijk te maken, houden wij zowel de kwaliteitscontrole als de inspectie van de productie in eigen beheer.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster