Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Opslag- en JIT-Oplossingen

Onze Just In Time (JIT) oplossingen verminderen de downtime en verbeteren de productieoutput, zo richt jij je op waar je het beste in bent.

Just-in-time-fulfilment is, vergelijkbaar met het eindproduct, een nauwkeurig afgestemde motor die precisie, accuraatheid en oog voor detail vereist.

Net zoals bij de Tier 1-fabrikanten die wij ondersteunen, begrijpt Fidelity de behoefte aan consistente toevoer op productielijnen zonder fouten of problemen. Daarom nemen we dit als integraal onderdeel op in al onze activiteiten.

De Juiste Onderdelen

De Juiste Volgorde

Het Juiste Tijdstip

Sequencing van voorraad en EDI

Als branche-experts hebben we bewezen dat we leveranciersscores kunnen handhaven.

Onze voorraad- en productsequencing zorgt ervoor dat jouw productielijn transparant, gedetailleerd en nauwkeurig is. Wat betekent dit voor jou? Verbeterde efficiëntie, minder stilstand en een betere output, met realtime voorraad-, batch- en serietraceerbaarheid.

Dankzij onze EDI-software worden nauwkeurige instructies tussen fabrikanten en ons team moeiteloos uitgewisseld, waardoor ons verzendproces vlekkeloos verloopt en jouw activiteiten soepel blijven draaien.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen, of klik hieronder voor meer informatie over onze softwareoplossingen.

Maximale efficiëntie.
Minimale verspilling.

Bij het kernprincipe van 'Just in Time' of 'lean productie' staat de nadruk op het gebruik van alleen wat nodig is. Het verminderen van verspilling van tijd en materialen is cruciaal, en bij Fidelity maken we hier op elk niveau een prioriteit van. Ons efficiënte decanteerproces verwijdert papier, karton en eenmalig plastic dat anders ruimte zou innemen op de productielijn, en creëert zo een slanker en milieuvriendelijker proces.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster