Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Fidelity: UK

Jouw vertrouwde, wereldwijde fulfilmentpartner in het Verenigd Koninkrijk

Jouw Wereldwijde Partner

Jouw visie, onze oplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in 3PL, magazijnbeheer, e-commerce en B2B-retailoplossingen is ons team in het Verenigd Koninkrijk de ideale partner voor jouw merk.

E-commerce Fulfilment

Wereldwijde, op maat gemaakte e-commerce diensten, geleverd door ons team van fulfilment experts.

Automotive 3PL Oplossingen

Specialisten in het ondersteunen van productielijnen voor de fabricage, wereldwijd.

Over Ons

Bij Fidelity Fulfilment draait alles om innovatie en het vereenvoudigen van zaken voor onze klanten. Hoewel we zijn uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, zetten we onze klanten nog steeds op de eerste plaats en bieden we geïntegreerde, op maat gemaakte fulfilmentoplossingen aan.

Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij hoogwaardige 3PL- en fulfilmentdiensten leveren aan bedrijven van elke omvang, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Of het nu gaat om binnenlands of internationaal verzenden, wij beschikken over de middelen en expertise om de klus te klaren.

Blijf Verbonden
Met geavanceerde cloudsoftware

Volg en monitor jouw fulfilment vanaf elke locatie ter wereld, 24/7, met onze toonaangevende magazijnbeheersoftware.

Hoogwaardige dienstverlening
Van onze ervaren magazijnmedewerkers

Picken en verpakken, kwaliteitscontrole, kitting en opknappen - ons team kan het allemaal.

Voortdurende Ondersteuning
Van ons toegewijde klantenserviceteam

Het klantensupportteam van Fidelity staat voor je klaar en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt vanuit ons fulfilmentcenter in de US.
ecommerce-fulfilment-screen-boxe

Onze Services

Bij Fidelity geloven we sterk in de kracht van partnerschap. Onze diensten vormen een compleet pakket, waarbij we exportadvies, e-commerce fulfilment-oplossingen en toegewijde klantenservice bieden.

Gelegen in het hart van het Verenigd Koninkrijk, biedt ons complex van 15.000m² zonne-energie en heeft het een milieubeoordeling van 'A' volgens de EPC-standaard. Met Fidelity kun je niet alleen je supply chain optimaliseren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
marquis
riifo
sound united
Ford
zest
B & W
Hitachi

Onze Locatie

Unit 1 Orion Close,
Mustang Park,
Daventry,
Northamptonshire

Ons fulfilmentcentrum in Northampton, Verenigd Koninkrijk, is ideaal gelegen voor zowel B2B- als B2C-operaties. Met gespecialiseerde automotive mogelijkheden, moeiteloze e-commerce fulfilment en eenvoudige retourverwerking zorgen we voor efficiënte en tijdige leveringen. Ons lokale klantenserviceteam staat klaar om uitzonderlijke ondersteuning te bieden. Dankzij ons geavanceerde Cloud WMS bieden we real-time gegevens en naadloze integraties met belangrijke winkelkanalen voor verbeterde zichtbaarheid.

Our Location

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!