Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Fidelity Fulfilment Nederland: Fulfilment & 3PL Oplossingen

Vanuit ons moderne fulfilmentcenter in het hart van Europa bieden we op maat gemaakte, toekomstbestendige oplossingen waarmee ambitieuze bedrijven kunnen groeien en nieuwe klanten kunnen bereiken.

FIDELITY NL

Fulfilment in Nederland: Volledig op maat gemaakte fulfilment-oplossingen

Eerder bekend als Make or Buy, ons team in Nederland is nu onderdeel van de wereldwijde groep van fulfilment experts - Fidelity Fulfilment. Met decennia aan ervaring in klantgerichte e-commerce, B2B en B2C fulfilment, en een wereldwijd bereik om je bedrijf naar nieuwe markten te brengen, zijn wij de ideale partner om je merk te ondersteunen en te helpen groeien.

Van warehousing tot retourbeheer, streven we ernaar om volledig op maat gemaakte fulfilment diensten aan te bieden die aan jouw zakelijke behoeften voldoen. Of het nu gaat om kleine, waardevolle items of gepalletiseerde goederen, ons team van experts staat klaar om de ideale oplossing voor jouw bedrijf te vinden en je vanuit Nederland te helpen groeien in de EU en daarbuiten. 

WAAROM FIDELITY

 • 150+ platform integraties
 • 99% nauwkeurigheidsscore
 • 28.000 m² wereldwijde opslagruimte
 • 25.000 items verzonden per dag
 • Wereldwijde locaties: UK, EU & US
 • Gespecialiseerde teams
 • 24/7 online toegang
 • Betrokken klantenservice
 • Eenvoudig onboarding proces
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Milieubewust

Fulfilment Center Nederland

Vanuit onze twee locaties aan de rand van 's-Hertogenbosch, verzorgen wij alles - van de opslag van producten tot het verzamelen, inpakken en verzenden van online bestellingen, en de afhandeling van retourzendingen. Ons team van fulfilmentexperts in Nederland staat klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

warehouse-employee-expanded

Onze Locatie

De Steenbok 26,
5215ME, 's-Hertogenbosch,
Nederland

Gelegen op het bedrijventerrein De Brand aan de rand van 's-Hertogenbosch, bieden wij hoogwaardige fulfilment oplossingen voor zowel B2B als B2C klanten. Ons fulfilment center van ruim 5500m² is uitgerust om te voldoen aan de diverse behoeften van e-commerce bedrijven.

cf20f6a7-006f-4fa5-8fb4-08a097aa

Onze Locatie

Messing 2-4,
5234GC, 's-Hertogenbosch,
Nederland

Op 20 maart 2024 openden wij officieel ons tweede pand aan de rand van 's-Hertogenbosch. Onze tweede locatie bevindt zich op het bedrijventerrein Maaspoort en strekt zich uit over 6000m². Deze ruimte biedt ons de mogelijkheid tot het uitvoeren van zowel automotive als fulfilment werkzaamheden.

Onze Fulfilment Services in Nederland:

Webshop Integraties

Ons systeem integreert moeiteloos met toonaangevende e-commerceplatformen zoals Shopify en WooCommerce. 

Warehousing

Fidelity zorgt voor veilige opslag van grote en kleine goederen, inclusief palletopslag. Efficiënt, beveiligd en betrouwbaar.

Orderverwerking

Onze fulfilment service garandeert snelle en efficiënte orderverwerking. Bestellingen voor 22:00 uur op werkdagen worden dezelfde dag verzonden.

Voorraadbeheer

Real-time voorraadbeheer voor direct inzicht in jouw voorraad.

Retourverwerking

Ervaar deskundig retourbeheer. We controleren retourzendingen op naleving van het retourbeleid voor een snelle en professionele afhandeling.

Maatwerk Fulfilment

Wij passen ons aan op diverse werkzaamheden en processen, waaronder het (her)pakken, (her)bundelen en zelfs het bedrukken van kleding.

 • "Fidelity vertelde een goed verhaal, had een strak georganiseerd magazijn en bood een goede prijs. Het belangrijkste was echter dat Fidelity Fulfilment NL ook bereid was om shirts te bedrukken."
  Frank Egberts
  Oprichter, Voetbalshirtkoning.nl
 • "Voor ons als merk is het echt belangrijk om een logistieke partner te hebben die ons kan adviseren en aan wie we onze volledige logistiek kunnen uitbesteden, zodat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn, en dat is het ontwikkelen van ons merk."
  Miranda Balk
  Muze Cosmetics

Wereldwijde locaties, lokale aanpak.

Hoewel we zijn uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, met fulfilment centers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, blijven we onze klanten op de eerste plaats zetten en bieden we op maat gemaakte fulfilmentoplossingen aan. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij hoogwaardige 3PL- en fulfilmentdiensten leveren aan bedrijven van elke omvang, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Fidelity Fulfilment NL
Aan de rand van 's-Hertogenbosch

Nederland is strategisch gelegen voor grensoverschrijdende handel en dient als toegangspoort tot de EU.

Fidelity Fulfilment UK
Gelegen in Northampton

Ons fulfilment center in Northampton garandeert snelle en betrouwbare leveringen aan jouw Britse klanten.

Fidelity Fulfilment US
In Salt Lake City, Utah

De locatie in Salt Lake City, Utah, biedt een strategische locatie voor wereldwijde e-commerce. 
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Nederlands Kindermerk Sam & Julia groeit wereldwijd

De verhalen van Sam & Julia groeiden uit van een geliefde kinderboekenserie tot een merk met wereldwijde ambities. Ontdek hoe het partnerschap met Fidelity Fulfilment hun merk heeft geholpen om deze internationale uitdagingen aan te gaan en hun operaties soepel op te schalen.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten. Dit is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in fulfilment in Nederland jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!