Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Wij zijn Fidelity

Jouw internationale partner. Leer meer over Fidelity Fulfilment, ons verhaal en onze toekomstvisie.

Over Ons

Fidelity Fulfilment: Over Ons

Bij Fidelity is ons doel helder: nauwkeurige, volledig op maat gemaakte fulfilment-oplossingen leveren die jouw klanten tevredenstellen en de groei van jouw bedrijf bevorderen. We werken samen met merken die meer verwachten van hun fulfilment-partner, omdat we begrijpen dat jouw succes ons succes is.

 Waarom Fidelity

 • 150+ platform integraties
 • 99% nauwkeurigheidsscore
 • 28.000 m² wereldwijde opslagruimte
 • 25.000 items verzonden per dag
 • Wereldwijde locaties: UK, EU & US
 • Gespecialiseerde teams
 • 24/7 online toegang
 • Betrokken klantenservice
 • Eenvoudig onboarding proces
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Milieubewust
0
Wereldwijde Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Verwerkte Pakketten Per Dag

Ons Verhaal

In 2010 runden onze oprichters Stephen Williams en Simon Vincent twee essentiële bedrijfsactiviteiten. De eerste was een op software gebaseerde 3PL-service die Just-In-Time oplossingen bood voor overzeese fabrikanten in de automotive- en OEM-industrie. Tegelijkertijd beheerden ze succesvol een high-end audio e-commerce-bedrijf, gespecialiseerd in premium producten en klantensupport.

Al snel beseften ze dat veel van de gemeenschappelijke fulfilment-uitdagingen waarmee hun e-commerce-bedrijf werd geconfronteerd, konden worden opgelost door de software en processen aan te passen die waren ontwikkeld voor hun 3PL-klanten. Deze innovatieve combinatie stelde hen in staat om hun fulfilment-oplossingen volledig op maat te maken om aan de behoeften van het bedrijf te voldoen, zonder concessies te doen aan nauwkeurigheid en efficiëntie.

Het nieuws verspreidde zich snel, samen met de groeiende vraag naar deze unieke vorm van op maat gemaakte fulfilment, wat leidde tot het ontstaan van Fidelity Fulfilment.

"Het onderscheidend vermogen van Fidelity Fulfilment ligt in het creëren van unieke oplossingen voor klantproblemen."

Video Background. Click to change options.
This block is visible only in page builder. You can place this block in any position. Add only one video background for one section. Please don't set any different background (color, image, gradient) for section.
Data-gedreven
Door voortdurend te investeren in ons cloudgebaseerde WMS-platform, bieden wij een divers scala aan uniek flexibele e-commerce fulfilment, warehousing en just-in-time oplossingen. We zijn trots op onze systemen en begrijpen het verschil dat op data gebaseerde oplossingen kunnen maken voor jouw bedrijf.
Toekomstgericht
De wereld van fulfilment verandert voortdurend. Onze adviserende en moderne benadering van procesverbetering heeft ons een reputatie opgeleverd voor het verhogen van de nauwkeurigheidsnormen en het verminderen van de kosten van levering. Ons team van experts staat klaar om je door deze veranderingen te leiden en bij te dragen aan het future-proof maken van je bedrijf.
Merkgericht
Dankzij onze langdurige samenwerkingen met enkele van 's werelds meest gerespecteerde productieorganisaties en merken, begrijpen we dat jouw succes ons succes is. Fidelity kiest voor samenwerkingen met bedrijven waarin we geloven, en met onze ervaring en expertise zijn wij de ideale partner om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen.
ONS TEAM

Het Team

Fidelity Fulfilment NL is jouw betrouwbare partner die verder gaat dan alleen fulfilment. Wij begrijpen dat de logistieke processen van jouw bedrijf essentieel zijn voor groei, daarom nemen we deze taken volledig uit handen. Ons toegewijde team, met jarenlange ervaring in logistiek en fulfilment, staat klaar om je te ondersteunen bij al je groeiambities.

Bij ons gaat het niet alleen om het verwerken van bestellingen; het gaat om de zorgvuldige behandeling van je producten alsof ze van ons zijn. Wij geloven in groei zonder concessies aan service en kwaliteit. Dit betekent dat jij de ruimte krijgt om te focussen op de uitbreiding van je bedrijf, terwijl wij moeiteloos met je meegroeien. Samen streven we naar succes en een duurzame samenwerking.

Met strategische internationale locaties in de UK, US en NL, voorzien van lokale vestigingen en personeel, zijn we klaar om jouw bedrijf moeiteloos te ondersteunen bij internationale groei. Ontdek de mogelijkheden met Fidelity Fulfilment NL, waar jouw succes onze hoogste prioriteit heeft.

Personeelsfoto 2

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle
Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster