Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Fidelity US: 3PL Fulfilment & Warehousing

Vanuit ons fulfilmentcenter in Salt Lake City bieden wij flexibele, toekomstbestendige oplossingen waarmee ambitieuze Amerikaanse bedrijven kunnen groeien en hun klanten kunnen imponeren.

FIDELITY US

De perfecte partner om aan al jouw fulfilment- en warehousingbehoeften te voldoen

Vanuit ons strategisch gepositioneerde fulfilmentcenter in Salt Lake City kunnen we voorzien in leveringsoplossingen naar elke locatie in de VS. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke transportroutes en belangrijke markten, samen met een sterke logistieke infrastructuur en uitstekende relaties met transportbedrijven, hebben we alles wat je nodig hebt om te slagen.

Wij bieden een compleet pakket aan diensten, waaronder: exportadvies, kitting, verpakking en persoonlijke klantenservice. Bovendien, als een gecertificeerd magazijn voor Costco, samen met certificeringen van het Ministerie van Landbouw en NSF, kun je erop vertrouwen dat jouw producten in de veiligste handen zijn.

Blijf Verbonden
Met geavanceerde cloudsoftware

Volg en monitor jouw fulfilment vanaf elke locatie ter wereld, 24/7, met onze toonaangevende magazijnbeheersoftware.

Hoogwaardige dienstverlening
Van onze ervaren magazijnmedewerkers

Picken en verpakken, kwaliteitscontrole, kitting en opknappen - ons team kan het allemaal.

Voortdurende Ondersteuning
Van ons toegewijde klantenserviceteam

Het klantensupportteam van Fidelity staat voor je klaar en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt vanuit ons fulfilmentcenter in de US.
ECOMMERCE PLATFORMS, KOERIERS EN MEER.

0+

Integraties

Amazon
Magento
Ebay
DHL
Etsy
FedEx
Hermes
Shopify
SquareSpace
Woo
Tiktok
TNT
NOTHS
Wayfair
ParcelForce
Datagedreven
Door voortdurend te investeren in ons op de cloud gebaseerde WMS-platform, bieden wij een gevarieerd scala aan uniek flexibele e-commerce fulfilment, magazijn- en just-in-time-oplossingen. We zijn trots op onze systemen en begrijpen het verschil dat op data gebaseerde oplossingen kunnen maken voor jouw bedrijf.
Toekomstgericht
De wereld van fulfilment. De wereld van fulfilment verandert voortdurend. Met onze adviserende en moderne benadering van procesverbetering hebben we een reputatie opgebouwd voor het verbeteren van benchmarkniveaus op het gebied van nauwkeurigheid en kosten van levering. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden en je te helpen je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.
Merkgericht
Dankzij onze langdurige samenwerkingen met enkele van 's werelds meest gerespecteerde productieorganisaties en merken, begrijpen we dat jouw bedrijf ons bedrijf is. Fidelity werkt samen met bedrijven waar we in geloven - en met onze ervaring en expertise zijn we de ideale partner om jouw bedrijf te laten groeien.
Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Riifo
Sound united
Ford
Zest
B & W
Hitachi
FIDELITY US

Ons team van fulfilmentexperts staat klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Van warehousing tot retourmanagement, bieden wij volledig op maat gemaakte diensten die voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om kleine, waardevolle items of gepalletiseerde goederen, ons team van experts staat klaar om de beste oplossing voor jouw bedrijf te bieden.

In tegenstelling tot veel 'kant-en-klare' fulfilmentbedrijven, streven wij er echt naar om jouw merk en zijn unieke uitdagingen te begrijpen. Vraag hieronder jouw maatwerkofferte aan en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor jouw merk.

WAAROM FIDELITY

 • 150+ platform integraties
 • 99% nauwkeurigheidsscore
 • 28.000 m² wereldwijde opslagruimte
 • 25.000 items verzonden per dag
 • Wereldwijde locaties: UK, EU & US
 • Gespecialiseerde teams
 • 24/7 online toegang
 • Betrokken klantenservice
 • Eenvoudig onboarding proces
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Milieubewust

Onze Locatie

1375 Industrial Road,
Salt Lake City
Utah
United States

Met hoogwaardige, aanpasbare oplossingen voor diverse marktplaatsen en bedrijven, is onze locatie in Salt Lake City ideaal gepositioneerd voor zowel Amerikaanse als internationale klanten. Wij bedienen de gehele westkust van de VS, inclusief belangrijke steden zoals Los Angeles, Las Vegas, Albuquerque en Phoenix. Met jarenlange ervaring in e-commerce, specifiek in het ondersteunen van opkomende merken, kun je erop vertrouwen dat het team van Fidelity in de VS klaar staat om je te helpen groeien.

Salt_Lake_City

Value Added Services

Unieke Verpakking

Dankzij onze uitgebreide ervaring begrijpen we dat echte klanttevredenheid verder gaat dan alleen logistieke uitvoering. We weten dat elk detail telt, en daarom gaan we graag een stap verder om jouw merkervaring onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om branding stickers, een bedankkaartje of geschenkverpakking, we verpakken jouw producten volledig volgens naar wens.

We onderscheiden ons dan ook door jouw merk te integreren in elk aspect van het fulfilment proces. Van branded verpakkingstape tot speciale verzendzakken, jouw merk is in goede handen bij Fidelity.

Bedrukking

Bij ons is geen enkele vraag te gek of te ongebruikelijk. Juist deze open benadering heeft in de praktijk geleid tot het verbreden van onze mogelijkheden en expertise. Een concreet voorbeeld van maatwerk fulfilment is de uitbreiding van onze diensten naar het voorzien van kleding van bedrukkingen. Dit komt voort uit onze vastberadenheid om meer te zijn dan alleen een dienstverlener voor logistiek en fulfilment: wij zijn jouw veelzijdige en meedenkende fulfilment partner.

Op Maat Gemaakte Oplossingen voor Detailhandel, Groothandel en Consumenten

Steeds vaker verkopen webshops hun producten ook aan retailers en willen groothandels en B2B
bedrijven hun producten en diensten aanbieden aan consumenten. Die 2 werelden brengen wij in
onze fulfilment services voor u bij elkaar.

Uit één voorraad organiseren wij zowel een consumentenorders als grote retailorders. Bovendien zijn we in staat om aan specifieke verzendvereisten te voldoen, waaronder complexe verzendmethoden zoals multicolli- en palletzendingen, speciale leveringsinstructies en bijzondere verpakkingseisen.

Voor webshops integreren we tevens met prominente platforms wereldwijd – of je nu verkoopt via Amazon of Groupon.

 • "De ervaring van Fidelity stelt hen in staat oplossingen te bedenken waarvan we niet eens wisten dat ze mogelijk waren - wat betekent dat we ons kunnen richten op waar we het beste in zijn, namelijk het laten groeien van ons bedrijf."
  Jason Markwick
  Algemeen Directeur, Arcadia
 • "Voor ons als merk is het echt belangrijk om een logistieke partner te hebben die ons kan adviseren en aan wie we onze volledige logistiek kunnen uitbesteden, zodat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn, en dat is het ontwikkelen van ons merk."
  Miranda Balk
  Muze Cosmetics

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle