Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Testimonial - Sam & Julia

Laat je inspireren door de ervaring van Sam & Julia

Het verhaal van Sam & Julia

Tot leven gebracht door Karina Schaapman, groeiden de verhalen van Sam & Julia uit van een geliefde kinderboekenserie tot een merk met wereldwijde ambities. Met een groot assortiment aan producten, waaronder speelgoed en knutselproducten, en een internationale tv-serie in aantocht, stond het team voor de uitdaging om te voldoen aan de eisen van dit snelgroeiende wereldwijde merk.

Karina Schaapman en haar vier kinderen staan centraal in dit familiebedrijf, waar zij een wereld creëren waar verbeelding tot bloei komt en diversiteit wordt gevierd.

We spraken met Karina en haar zoon Ian om meer inzicht te krijgen in hoe het partnerschap met Fidelity Fulfilment hun merk heeft geholpen om deze uitdagingen aan te gaan en hun operaties soepel op te schalen - dit alles terwijl het zorgzame karakter van hun merk behouden bleef.

thumbnail mouse mansion

"Ik begon met een klein muisje, maar nu is het een hele wereld geworden!"
                                                                                                                       Karina Schaapman - Bedenkster en Schrijfster

Waar het allemaal begon

Karina Schaapman: Nou, ik dacht na over wat voor soort wereld ik kinderen wilde geven. Het moest veilig en zorgzaam zijn, waar iedereen welkom is. En als je ziet dat je buren iets anders doen, hoef je niet bang voor ze te zijn, je leert ervan. Toen besloot ik een kartonnen doos op te pakken en de wereld te creëren die ik me voor Sam en Julia had voorgesteld. Ik ben zo trots dat de boeken zijn vertaald in 28 talen en zijn gepubliceerd in 33 landen over de hele wereld.

Sam and Julia Mousemansion

"Normaal gesproken heb je een hekel aan muizen. Maar van deze muizen houd je!"
                                                                                                                       Karina Schaapman - Bedenkster en Schrijfster

Wereldwijde Fulfilmentuitdagingen

Ian Schaapman: Toen we onze moeder begonnen te helpen, beseften we al snel dat we iets bijzonders in handen hadden, vanwege de reacties op de boeken. Mensen bleven de boeken lezen en dat was voor mij genoeg bewijs.

Toen we zeven jaar geleden begonnen - toen we werden overspoeld door voorraad in ons kleine kantoor - hadden we niet echt de ruimte om het goed aan te pakken. We beschikten niet over verschillende maten dozen... het was pure chaos.

Dus stap voor stap begonnen we na te denken over een logistieke oplossing die niet bij onszelf lag. Offertes krijgen van de echt grote fulfilmentbedrijven was onmogelijk - je hebt minstens 1000 bestellingen per maand nodig om überhaupt een offerte te ontvangen.

En wat betreft de kleinere opties? Die konden geen B2B-fulfilment doen. We moesten snel iets ondernemen.

Waarom Merken Kiezen Voor Fidelity
 • 150+ platform integraties
 • 99% nauwkeurigheidsscore
 • 28.000 m² wereldwijde opslagruimte
 • 25.000 items verzonden per dag
 • Wereldwijde locaties: UK, EU & US
 • Gespecialiseerde teams
 • 24/7 online toegang
 • Betrokken klantenservice
 • Eenvoudig onboarding proces
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Milieubewust

Fidelity's Flexibele Oplossingen

Ian Schaapman: Daar ontdekten we dat Fidelity in staat was om dat te doen; om ervoor te zorgen dat we een effectief logistiek operatie hebben waar alle betrokken partners mee kunnen werken. Flexibiliteit staat voor ons centraal - tijdens het beursseizoen hebben we veel B2B-bestellingen te verwerken, terwijl we tijdens de feestdagen juist veel B2C-bestellingen nodig hebben.

"Ik waardeer de persoonlijke aanpak van Fidelity enorm; ze voelen als een onderdeel van ons bedrijf, ondanks dat ze zich op een andere locatie bevinden. Het feit dat we iedereen bij naam kennen, dat is precies hoe ik graag werk."
                                                                                                                       Ian Schaapman - Sam & Julia

Blik op de toekomst

Ian Schaapman: Volgend jaar staat ons een animatieserie te wachten, bestaande uit 78 afleveringen. Wanneer we live op televisie zijn, moeten we alles klaar hebben - stap voor stap bouwen we aan een wereldwijd bedrijf.

Het hebben van een partner die de logistiek regelt is echt van onschatbare waarde; het is een zorg minder waar we zelf niet over hoeven na te denken (en er zijn genoeg andere dingen waar we wel voor moeten zorgen!). Het is geruststellend om te weten dat we in goede handen zijn bij Fidelity. Mouse Mansion groeit uit tot een wereldwijd merk, actief in alle landen - we richten ons op Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en de VS. Om wereldwijd te kunnen opereren, moet je aan veel voorwaarden voldoen - en logistiek is cruciaal om wereldwijd op te schalen.

MouseMansion VidStill (1)

"Ik zou iedereen adviseren om met een goede 3PL samen te werken als het past bij je bedrijf. En als je echt van het dagelijks verzenden van dozen houdt - dan kun je het zelf doen!"
                                                                                                                       Ian Schaapman - Sam & Julia

Fidelity: Zorgvuldige orderverwerking

Karina Schaapman: Ik heb het muizenhuis met zorg gecreëerd, en ik ben zo blij dat de partners waarmee we samenwerken onze producten ook met diezelfde zorg behandelen. Ze zorgen goed zorg voor onze klanten, dus het voelt voor mij heel geruststellend om de wereld in te gaan met partners zoals Fidelity.

Als het succesverhaal van Sam & Julia je heeft geïnspireerd, waarom zou je dan niet je eigen verhaal schrijven?

Neem contact op met ons team om te ontdekken hoe een samenwerking met Fidelity Fulfilment jouw bedrijf kan helpen bij het realiseren van wereldwijde doelen. Of je nu te maken hebt met distributie-uitdagingen, op zoek bent naar flexibele logistieke oplossingen, of gewoon een partner zoekt die jouw bedrijfsbehoeften begrijpt - wij zijn er om te helpen.

Neem vandaag nog contact op met Fidelity Fulfilment.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster