Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Opening tweede magazijn in Den Bosch

Op 20 maart 2024 hebben wij officieel de deuren geopend van ons tweede magazijn in Den Bosch! Een locatie die onze groei en ontwikkeling symboliseert, dankzij de inzet van onze geweldige klanten, leveranciers, medewerkers en gasten.

Ruimte voor groei

Het nieuwe magazijn in Den Bosch biedt niet alleen 6000m² extra ruimte, maar ook nieuwe mogelijkheden. Het stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met deze uitbreiding kunnen we onze capaciteit vergroten en efficiënter werken, wat ons in staat stelt om te voldoen aan de groeiende vraag en omvang van onze activiteiten.

Mathijs Smit: Een locatie die onze klanten en ons nieuwe multinationale fulfilment bedrijf gaan helpen om verder te ontwikkelen en te groeien. Ik hoop dan ook dat deze nieuwe locatie ons allen veel voorspoed zal brengen.

 

 

 

Onze geweldige klanten in de spotlight

Tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe magazijn in Den Bosch, hadden we het genoegen om drie van onze bijzondere klanten in het zonnetje te zetten. Deze klanten zijn niet alleen belangrijke partners, maar ook inspirerende voorbeelden van succes en innovatie in hun industrieën. 

Sam & Julia

Een gerenommeerd speelgoedmerk dat de internationale markt verovert. Met hun unieke creaties en verhalen, waaronder de beroemde Sam & Julia, hebben ze een speciaal plekje veroverd in het hart van kinderen over de hele wereld. De bioscoop op wielen op de opening gaf ons een voorproefje van de magische wereld die ze creëren voor jong en oud.

 

 

Muze Skincare

Muze Skincare mag dan nieuw zijn in de wereld van cosmetica, maar ze hebben zich al bewezen als een serieuze speler. Hun focus op natuurlijke, plasticvrije en veganistische cosmeticaproducten is verfrissend en uniek. Met een diepgaande kennis van cosmetica en een gedeelde visie op milieuvriendelijkheid, hebben de oprichtsters Muze Skincare opgebouwd tot een merk dat producten levert van de hoogste kwaliteit.

 

Telco Accessories Group

Een internationale marktleider die zich toelegt op het maximaliseren van de mobiele ervaring. Met een indrukwekkend assortiment aan producten, biedt TAG niet alleen power, protectie en connectie, maar ook een naadloze integratie in ons dagelijks leven.

 

 

De groei tot bloeiende onderneming

Vanaf onze oprichting in 2004 tot aan de opening van ons tweede magazijn in Den Bosch hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt. Met locaties in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Nederland bedienen we nu klanten over de hele wereld. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming gericht op verpakkingsactiviteiten, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende fulfilmentpartner die bekend staat om zijn uitstekende dienstverlening en flexibele oplossingen. We vieren in 2024 niet alleen onze recente mijlpaal, maar ook ons 20-jarig jubileum als bedrijf. Het is een moment van trots en dankbaarheid voor de reis die we hebben afgelegd en een blik op de spannende toekomst die voor ons ligt. 

  • 2004 - 2024

 

Een blik op de toekomst

We blijven onze klanten ondersteunen en helpen groeien, zowel binnen Europa als in uitdagende markten zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Ons doel is om klanten uit deze regio's te helpen hun aanwezigheid in Europa te versterken door hoogwaardige fulfilmentdiensten te bieden.

Als internationale fulfilmentpartner blijven we onze activiteiten uitbreiden en optimaliseren om aan de groeiende vraag te voldoen. Door nauw samen te werken met onze klanten en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, streven we ernaar om hun succes te bevorderen in de steeds veranderende wereld van e-commerce. 

Benieuwd naar wat Fidelity Fulfilment voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen bekijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.