Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Amazon 3PL Fulfilment

Vereenvoudig je verkoop op Amazon met onze FBA- en FBM-oplossingen.

 

Jouw Amazon Partner

Fulfilment services, speciaal ontworpen voor Amazon verkopers

We vereenvoudigen het verkopen op Amazon. Of je nu FBA (Fulfilment by Amazon) of FBM (Fulfilled by Merchant) gebruikt, wij bieden fulfilmentoplossingen die de risico's van verkopen op Amazon wegnemen, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Met de integraties van Fidelity worden je Amazon-account, bestellingen, verzending en opslag samengebracht op één plek. Onze deskundige teams zorgen vervolgens voor de juiste etikettering, pakbonnen en leverinstructies die voldoen aan de strenge regels van Amazon.

En voor verkopers op meerdere platforms integreren we met toonaangevende retail- en e-commerceplatforms zoals Amazon, Bol, Shopify en Woocommerce, waardoor we de complexiteit van het omgaan met verschillende systemen wegnemen. 

Of je nu een internationaal merk bent of een groeiende verkoper op Amazon, wij helpen bedrijven van alle groottes om nauwkeurige en efficiënte fulfilment te bereiken.

amazon box - Copy

Derde Partij Logistiek voor Amazon

We bieden op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan verkopers en industrieën, die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu opslag- en nalevingsbeheer nodig hebt voor je FBA-bestellingen of op zoek bent naar aangepaste FBM-oplossingen, ons team staat klaar om je te helpen.

Integratie met het Seller Central-platform van Amazon, waarbij jouw FBA- of FBM-verkopen worden gekoppeld aan ons systeem.
We zorgen ervoor dat jouw producten volledig voldoen aan de criteria van Amazon voordat we ze doorsturen naar de fulfilmentcenters van Amazon.
Of je nu goederen naar Amazon stuurt of rechtstreeks naar klanten, wij bieden volledig op maat gemaakte fulfilment services die speciaal voor jou zijn ontworpen.
Fidelity biedt aanvullende fulfilment services, waaronder kitting en bundeling, op maat gemaakte verpakkingsmogelijkheden en retourbeheer.

Risicovrije FBA-oplossingen

In tegenstelling tot veel Amazon 3PL-partners die alleen FBM (Fulfilled by Merchant) -oplossingen bieden, kunnen wij ook het risico bij het beheren van jouw FBA wegnemen. Met onze ervaring in het voldoen aan de strikte criteria van Amazon, hoef je je geen zorgen te maken over het beheren van de verpakkings-, etiketterings- en verzendvereisten van Amazon.

Vermijd over- of onderbevoorrading: Door je goederen bij Fidelity op te slaan, kan ons geïntegreerde systeem jouw bestellingen en verzendingen beheren, zodat Amazon jouw goederen altijd op tijd ontvangt voor verkoop. Door de dure opslagkosten van Amazon te vermijden, bespaar je zowel tijd als geld.

Vermijd nalevingskwesties: Veel verkopers die goederen naar Amazon verzenden, hebben moeite om te voldoen aan de strikte nalevingsvereisten van FBA, zoals etikettering, verpakking of palletvereisten. Onze ervaren teams beheren dat allemaal voor jou - kies voor Fidelity en wij regelen de rest.

Breng al je platforms samen op één plek: We integreren moeiteloos met meerdere retailers en verkoopplatforms, waardoor je real-time inzicht hebt in je bestellingen en voorraad. Onze deskundigheid op het gebied van naleving beperkt zich niet tot Amazon - we werken samen met grote retailers en verkoopplatforms, zodat je volledige controle hebt over al je verkopen vanuit één locatie.

 Compliancemanagement

 Beheer van orderadministratie

 Controle over je voorraad

 Veilige opslag

 Eenvoudige onboarding

Jouw Fulfilment Experts
Laat Fidelity de ideale oplossing voor jou vinden. Met volledige ondersteuning, van bestellen en voorraadbeheer tot opslag en verzending, kunnen we de beste oplossingen voor jouw bedrijf aanbevelen. En dankzij onze unieke software-oplossingen kunnen we alles voor je beheren onder één dak.
Jouw Partner voor Groei
Dankzij onze internationale vestigingen en expertise in omnichannel-fulfilment, zijn we de perfecte partner om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen. Met geavanceerde fulfilment centers in het VK, de VS en de EU, en onze internationale verzendpartners, kun je verbinding blijven maken met je klanten, ongeacht waar ze zijn.

Fidelity's FBM services

Maak jij gebruik van Amazon's FBM (Fulfilled by Merchant) platform? Onze Amazon-integraties stellen ons in staat om je Amazon-bestellingen rechtstreeks te volgen en te verwerken; van het verpakken tot verzending en tracking. Onze softwareoplossingen zijn deskundig ontworpen om het Amazon-fulfilmentproces te vereenvoudigen, zodat je producten efficiënt en nauwkeurig worden behandeld bij elke stap.

Maatwerkoplossingen: We bieden op maat gemaakte fulfilmentdiensten die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte verpakkingen, productbundels en kitting, of unieke opslagvereisten hebt, we bouwen onze fulfilmentoplossingen om jou heen.

Blijf verbonden: Onze softwareoplossingen verbinden eenvoudig met jouw Amazon-verkopersaccount, waardoor je volledig inzicht hebt in je bestellingen en voorraad.

 

 Nauwkeurige fulfilment oplossingen

  State-of-the-art software

  Internationale fulfilment teams

  Omnichannel support

  Veilige opslag

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!