Skip to content

united-states   +001-385-270-5632   netherlands   +31-736-230-220   united-kingdom    +44-(0)1327-220-660       Klant Portal

Omnichannel en Gespecialiseerde Fulfilment

Op maat gemaakte fulfilment oplossingen voor complexe logistieke behoeften

 

Vereenvoudig de Verkoop met Fidelity

Bij Fidelity werken we samen met bedrijven uit een breed scala aan sectoren, waardoor we experts zijn in het omgaan met diverse soorten producten. Of je nu producten van hoge waarde verkoopt of grote orders hebt die gespecialiseerde behandeling en verzending vereisen, je hebt een fulfilmentpartner nodig waarop je kunt vertrouwen. Onze op maat gemaakte fulfilmentoplossingen zijn speciaal ontworpen voor omnichannel-verkopers en zorgen voor vereenvoudiging van het proces en optimalisatie van je operaties.

Dankzij onze expertise in multi-channel en omnichannel fulfilment kunnen wij flexibele oplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.  Hierdoor kunnen we snel en nauwkeurig B2B en B2C orders verwerken en full-service fulfilment verzorgen. Dankzij onze teams in de VS, het VK en de EU zijn we uitermate geschikt om jouw bedrijf wereldwijd te helpen groeien.

  • Passende Opslagoplossingen
  • Omnichannel Integraties
  • Flexibele Fulfilment
  • EDI-compliance
  • Logistiek Beheer
  • Gespecialiseerde Orderverwerking
  • White Glove-Fulfilment

Fidelity voor Bedrijven

Voor grotere bedrijven met hoge ordervolumes bieden we speciaal op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke vereisten. Onze teams ondersteunen de ontwikkeling van jouw bedrijf en werken nauw met jou samen om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw unieke zakelijke doelstellingen. Dat is waarom veel toonaangevende B2B- en omnichannel-verkopers voor ons als partner kiezen in het VK, de VS en de EU.

We begrijpen dat flexibiliteit essentieel is voor omnichannel-verkopers. Daarom bieden we flexibele fulfilment oplossingen die zijn afgestemd op jouw bedrijf. Van schaalbaarheid tot seizoensgebonden ondersteuning, we staan klaar om je te ondersteunen bij elke fase van jouw bedrijfsgroei.

Ondersteuning voor B2B en B2C Fulfilment

We garanderen dezelfde mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid voor zowel B2B- als B2C-bestellingen, zodat jouw klanten hun producten altijd op tijd ontvangen. 

Schaalbaarheid

Naarmate jouw bedrijf groeit, groeien ook jouw fulfilmentbehoeften. Daarom bieden wij schaalbaarheid waar nodig, waardoor je jouw logistieke operatie gemakkelijk kunt opschalen of afschalen wanneer dat nodig is - of het nu gaat om een plotselinge piek in de vraag of het betreden van een nieuwe markt.

 

Pick-Pack-Computer-Square

Seizoensgebonden Ondersteuning

Seizoensgebonden schommelingen in vraag zijn een natuurlijk onderdeel van het bedrijfsleven. Onze internationale fulfilmentteams staan klaar om je seizoensgebonden ondersteuning te bieden wanneer je die het meest nodig hebt, zo kan jij verhoogde ordervolumes verwerken zonder in te leveren op kwaliteit of efficiëntie.

Internationaal Bereik

Dankzij onze locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland kunnen wij jouw bedrijf lokale fulfilmentoplossingen bieden waarmee je klanten over de hele wereld kunt bereiken. Of je nu jouw marktbereik uitbreidt of veel bestellingen van overzeese klanten ontvangt, wij beschikken over de infrastructuur en expertise om jouw internationale groei te ondersteunen.

Gespecialiseerde Softwareoplossingen

EDI-Compliance

Onze systemen voldoen aan EDI-normen, waardoor je voldoet aan branchestandaarden en jouw operaties soepel verlopen in de hele supply chain.

Beheer van Logistiek

Onze uitgebreide logistiekmanagementsoftware beheert alles, van transportcoördinatie tot voorraadtracking.

Software Integraties

Wij verbinden naadloos jouw verkoopkanalen en fulfilmentsoperaties, waardoor je bestellingen van meerdere platforms kunt beheren in één gecentraliseerd systeem.

custom_warehouse_sq

Onze op maat gemaakte opslagoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van jouw voorraad. Of je nu grote producten, kwetsbare items of gespecialiseerde merchandise hebt, wij zorgen ervoor dat jouw goederen veilig en efficiënt worden opgeslagen.

Gespecialiseerde Behandeling

Sommige producten vereisen gespecialiseerde behandeling om een veilige en beveiligde overdracht te garanderen. Ons team heeft ervaring met het hanteren van een breed scala aan producten, waaronder fragiele items, consumentenelektronica en voedingssupplementen.

White Glove Fulfilment

Onze white glove fulfilment-services zijn gericht op bedrijven die een extra niveau van zorg en aandacht vereisen. Van premium verpakking en labeling tot gespecialiseerde bezorgopties, wij doen er alles aan om een superieure klantbeleving te garanderen.

 

Bij Fidelity zijn we vastbesloten om de complexiteit van B2B-fulfilment te vereenvoudigen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we onze fulfilment oplossingen kunnen afstemmen op jouw unieke behoeften.

Wereldwijde Locaties, Lokale Aanpak

Of je nu actief bent in de B2B of B2C markt, onze wereldwijde magazijnlocaties verbinden jou direct met je klanten. Als wereldwijde leverancier van supply chain-oplossingen ondersteunen wij retailers en merkeigenaren over de hele wereld.

Wij helpen verkopers zoals jij om logistiek soepel te beheren, met behulp van onze eersteklas software integraties.

Met Fidelity ben je rechtstreeks verbonden met grote retailers en online marktplaatsen. Je ziet de status van elke stap van je bestellingen, van verwerking tot verzending, allemaal op één plek. Of je nu online verkoopt of fysieke winkels bevoorraadt, onze integraties zorgen ervoor dat je bestellingen snel en nauwkeurig worden afgehandeld.

Samenwerkingen met logistieke partners

Naast onze samenwerkingen met retailers, werken we nauw samen met een netwerk van betrouwbare logistieke partners om efficiënte orderverwerking en tijdige levering te garanderen, of je nu nationaal of internationaal verzendt.

  B2B en Omnichannel Ondersteuning

Onze logistieke oplossingen zijn ontworpen om  B2B- en omnichannel verkoopstrategieën te ondersteunen. Van bulkzendingen tot individuele pakketleveringen, we hebben de capaciteit, expertise en middelen om bestellingen van elke omvang en complexiteit te verwerken. Onze flexibele fulfilment oplossingen passen zich aan aan de behoeften van jouw bedrijf, waardoor je jouw activiteiten naadloos kunt opschalen naarmate jouw bedrijf groeit.

Omnichannel Fulfillment

Voor B2B en B2C

Breid jouw klantenbereik uit met Fidelity. Of je nu producten moet leveren aan detailhandelaren, groothandels of rechtstreeks aan jouw klanten, onze multi-channel fulfilment-oplossingen bieden uitkomst. Van individuele klantbestellingen tot grote winkelzendingen, we zijn in staat om aan diverse verzendvereisten te voldoen. Dit omvat gespecialiseerde verzendmethoden zoals:

  Multipack
  Pallet Zendingen
  Specifieke Leverinstructies
  Aangepaste Verpakking

Voor e-commerce verkopers die meerdere verkoopkanalen gebruiken, integreren we met prominente platforms en webwinkels over de hele wereld, waaronder Amazon, Bol.com, Wehkamp en Groupon.

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster