Eenvoudige orderafhandeling met Shopify en Fidelity

Op zoek naar manieren om je Shopify-bedrijf te laten groeien? Wij hebben alles wat je nodig hebt.

Shopify Order Fulfilment, Vereenvoudigd.

Laat ons de logistiek van de bestellingen en retourzendingen van jouw Shopify webshop afhandelen, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Met onze op maat gemaakte e-commerce fulfilmentdiensten heb je meer tijd om te groeien en succes te behalen. Wij bieden wereldwijde distributie, retourbeheer en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, waardoor je meer klanten kunt bereiken.

Alles draait om directe toegang tot je voorraad en naadloze integratie met Shopify - en ons toegewijde customer service team staat altijd voor je klaar wanneer je ons nodig hebt!

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Zo Werkt Onze Shopify Integratie

Site
Integreer je Shopify webwinkel met de gebruiksvriendelijke software van Fidelity - volledig ondersteund door ons team.
Order
Vanuit ons beveiligde magazijn slaan we jouw bestellingen op, verwerken we ze en verzenden we ze, met volledig real-time inzicht.
Truck
Bestellingen worden vanuit ons fulfilmentcenter verzonden, rechtstreeks naar jouw klant.
0
Wereldwijde Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Pakketten Per Dag

Fulfilment Op Maat Voor Jouw Webshop

Bij Fidelity Fulfilment begrijpen we de unieke uitdagingen van e-commercebedrijven. Onze uitgebreide fulfilmentdiensten zijn speciaal ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, wat zorgt voor een soepele en efficiënte fulfilmentervaring. Van voorraadbeheer en op maat gemaakte verpakkingen tot verzending en retourzendingen, we bieden volledige ondersteuning bij elke stap. Met onze expertise en geavanceerde technologie kun jij je concentreren op waar je goed in bent: het laten groeien van je bedrijf.

Seamlessly Integrate with Shopify

Naadloos Integreren met Shopify

Als eigenaar van een Shopify-winkel heb je een fulfilmentpartner nodig die naadloos integreert met jouw platform. Met Fidelity Fulfilment kun je eenvoudig je Shopify-winkel verbinden met ons systeem, waardoor orders, voorraad en verzendinformatie in realtime gesynchroniseerd worden. Zeg vaarwel tegen handmatige gegevensinvoer en hallo tegen geautomatiseerde processen die je tijd besparen en fouten minimaliseren. Ervaar de kracht van naadloze integratie en ontgrendel het volledige potentieel van jouw online winkel.

Minder Zorgen over Bestellingen, Meer Focus op Groei

Het runnen van een e-commerce bedrijf kent zijn uitdagingen. Het beheren van bestellingen hoort daar echter niet bij. Met Fidelity Fulfilment kun je het verwerken, verpakken en verzenden van bestellingen aan ons overlaten, terwijl jij je richt op de groei van je bedrijf. Onze betrouwbare en efficiënte fulfilment services zorgen ervoor dat bestellingen met zorg worden behandeld en op tijd worden bezorgd. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op een snelle levering aan je klanten, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit.

Why choose Fidelity for Shopify fulfilment?

Waarom Fidelity?

Gemoedsrust

Met een nauwkeurigheid van meer dan 99% en een toegewijd team voor ondersteuning, zijn je producten bij ons in veilige handen.

24/7 Online Toegang

Our cloudgebaseerde magazijnbeheersysteem helpt je om je voorraad op elk moment, dag en nacht, te beheren.

Milieuvriendelijk

Fidelity erkent dat de uitvoering van onze activiteiten onvermijdelijk invloed heeft op het milieu. Ons doel is om deze impact zo minimaal mogelijk te maken.

Retourverwerking

Naast het verwerken van je bestellingen, biedt Fidelity ook deskundige retourverwerking.
  • "Het gebruik van Fidelity bespaart me ongeveer 30 uur werk per week, waardoor ik meer tijd heb om me te concentreren op mijn bedrijf en tijd door te brengen met mijn familie."
    Ryan Sneddon
    DIRECTEUR, BIG SAFETY LTD
  • "Voor ons als merk is het echt belangrijk om een logistieke partner te hebben die ons kan adviseren en waar we onze volledige logistiek aan kunnen uitbesteden, zodat we ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn, en dat is het ontwikkelen van ons merk."
    Miranda Balk
    Muze Cosmetics

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!

Jerome-Koster-Circle

Jerome Koster
+31 (0)6 21  501501
jeromekoster