Eenvoudige Bol.com fulfilment met Fidelity

Focus je op de groei van je Bol.com webshop met Fidelity Fulfilment

Bol.com Webshop Fulfilment, Geoptimaliseerd voor Succes.

Overweeg het uitbesteden van jouw Bol.com logistiek aan Fidelity Fulfilment. We begrijpen het belang van snelle en deskundige orderverwerking, evenals tijdige levering. Door het uitbesteden van jouw Bol.com logistiek aan een ervaren Bol.com fulfilmentpartner zoals Fidelity, kun je erop vertrouwen dat jouw bestellingen met zorg en efficiëntie worden afgehandeld. Focus je op de groei van je webshop terwijl wij de logistieke zorgen uit handen nemen, van opslag en verpakking tot verzending en retourverwerking.

Van de bekendste merken tot de nieuwste trendsetters. Vertrouwd door:
Marquis
Telco Accessories Group
Riifo
Sam & Julia
Sound united
AquaTru
Ford
Zest
B & W
Hitachi

Zo Werkt Onze Bol.com Integratie

Website
Integreer je Bol.com webshop met de gebruiksvriendelijke software van Fidelity - volledig ondersteund door ons team.
Box
Vanuit ons beveiligde magazijn slaan we jouw bestellingen op, verwerken we ze en verzenden we ze, met volledig real-time inzicht.
Truck
Bestellingen worden vanuit ons fulfilment center verzonden, rechtstreeks naar jouw klant.
0
Wereldwijde Magazijnruimte
0%
Pick Nauwkeurigheid
0
Pakketten Per Dag

Fulfilment Op Maat Voor Jouw Webshop

Bij Fidelity Fulfilment begrijpen we dat logistiek een belangrijk onderdeel is van e-commerce succes. Onze fulfilment services zijn dan ook speciaal ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, wat zorgt voor een soepele en efficiënte fulfilmentervaring. Van voorraadbeheer en op maat gemaakte verpakkingen tot verzending en retourzendingen, we bieden volledige ondersteuning bij elke stap.

fid-ful-bol-1

Naadloos Integreren met Bol.com

Een Bol.com fulfilmentpartner die naadloos integreert met jouw platform zorgt voor een optimale fulfilment ervaring. Met Fidelity Fulfilment kun je eenvoudig je Bol.com webshop verbinden met ons systeem, waardoor orders, voorraad en verzendinformatie in real-time gesynchroniseerd worden. Laat handmatige invoer achterwege en maak kennis met geautomatiseerde processen die niet alleen efficiënter zijn, maar ook de kans op fouten minimaliseren.

Minder Logistieke Zorgen, Meer Tijd Voor Groei

Het runnen van een e-commerce bedrijf kent zijn uitdagingen. Het beheren van bestellingen hoort daar echter niet bij. Met Fidelity Fulfilment kun je het verwerken, verpakken en verzenden van bestellingen aan ons overlaten, terwijl jij je richt op de groei van je bedrijf. Onze betrouwbare en efficiënte fulfilmentdiensten zorgen ervoor dat bestellingen met zorg worden behandeld en op tijd worden bezorgd. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op een snelle levering aan je klanten, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit.

bol.com logo

Waarom Fidelity?

Gemoedsrust

Met een nauwkeurigheid van meer dan 99% en een toegewijd team voor ondersteuning, zijn je producten bij ons in veilige handen.

24/7 Online Toegang

Our cloudgebaseerde magazijnbeheersysteem helpt je om je voorraad op elk moment, dag en nacht, te beheren.

Milieuvriendelijk

Fidelity erkent dat de uitvoering van onze activiteiten onvermijdelijk invloed heeft op het milieu. Ons doel is om deze impact zo minimaal mogelijk te maken.

Retourverwerking

Naast het verwerken van je bestellingen, biedt Fidelity ook deskundige retourverwerking.
  • "Het gebruik van Fidelity bespaart me ongeveer 30 uur werk per week, waardoor ik meer tijd heb om me te concentreren op mijn bedrijf en tijd door te brengen met mijn familie."
    Ryan Sneddon
    DIRECTEUR, BIG SAFETY LTD
  • "Voor ons als merk is het echt belangrijk om een logistieke partner te hebben die ons kan adviseren en waar we onze volledige logistiek aan kunnen uitbesteden, zodat we ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn, en dat is het ontwikkelen van ons merk."
    Miranda Balk
    Muze Cosmetics

Laten we de handen ineenslaan!

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, Fidelity is gegroeid door flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten – dat is precies waarom we ze vandaag de dag nog steeds kunnen ondersteunen.

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise jouw bedrijf kunnen laten groeien. Neem vandaag nog contact op met ons team in Nederland!